Een tijdelijke oplossing

Herken je dit? Jouw Service Management tool is jaren terug ingericht. Je bent op het punt gekomen dat deze inrichting niet meer voldoet naar aanleiding van de recente groei van jouw organisatie.

Je wilt deze optimaliseren, maar je hebt geen capaciteit om daar invulling aan te geven. Je zoekt hiervoor ondersteuning. Of wil je jouw Service Management tool juist op structurele basis verder optimaliseren maar kan je de invulling van die rol tijdelijk niet vervullen?

Maak dan gebruik van onze expertise!

 

Waterschapsbedrijf Limburg zocht ondersteuning in de vorm van een flexibele schil. 

Lees meer

 

We staan klaar voor al je vragen

Met volledig beheer of als troubleshooter zorgen we dat jouw applicatie optimaal functioneert en werk van je medewerkers niet onnodig stil ligt. Maak vrijblijvend een afspraak.

Een tijdelijke oplossing

Herken je dit? Jouw Service Management tool is jaren terug ingericht. Je bent op het punt gekomen dat deze inrichting niet meer voldoet naar aanleiding van de recente groei van jouw organisatie. Je wilt deze optimaliseren, maar je hebt geen capaciteit om daar invulling aan te geven. Je zoekt hiervoor ondersteuning. 

Of wil je jouw Service Management tool juist op structurele basis verder optimaliseren maar kan je de invulling van die rol tijdelijk niet vervullen?

Maak dan gebruik van onze expertise.

We staan klaar voor al je vragen

Met volledig beheer of als troubleshooter zorgen we dat jouw applicatie optimaal functioneert en werk van je medewerkers niet onnodig stil ligt. Maak vrijblijvend een afspraak.

Of lees meer via onderstaande pagina's 

Advies

Je wilt je dienstverlening verder professionaliseren en bent op zoek naar onafhankelijk advies over jouw Service Management tool.

Competence Center

In ons Competence Center is alle kennis rondom het technisch- en functioneel beheer van TOPdesk-omgevingen samengebracht. Het Competence Center biedt je de gelegenheid hier eenvoudig gebruik van te maken. 

Academy

Inspireren, motiveren en helder overbrengen van verschillende methodieken

TOPdesk trainingen

We bieden TOPdesk trainingen aan om de eindgebruiker op een efficiënte wijze met de tool te leren werken. Afhankelijk van de behoefte van de klant en het kennisniveau van de eindgebruiker, is het mogelijk om gezamenlijk met Joost-IT de training samen te stellen.

© 2023 - 2024 Joost-IT | Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp & De Goudse Wolf

© 2023 - 2024 Joost-IT
Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp
& De Goudse Wolf