Onafhankelijke partner

We zijn volledig onafhankelijk en objectief in de keuzes en adviezen binnen het Service Management domein.

Missie

Onze Missie is: Blije mensen!

Wij geloven dat mensen die met passie en plezier hun werk uitvoeren cruciaal zijn voor het succes van een organisatie. Efficiënt ingerichte processen en optimaal ingerichte ITSM/ESM-tooling waarbij zo veel als mogelijk standaard processen en repeterende werkzaamheden zijn geautomatiseerd, dragen bij aan dat werkgeluk. Joost-IT ondersteunt organisaties om optimaal te presteren en zet daarmee een nieuwe norm in de wereld van Service Management.

Kernwaarden

We staan voor de volgende kernwaarden:

Vertrouwen in verantwoordelijkheid

Je kunt op ons rekenen

“Je kunt op ons rekenen. Dat vertrouwen geef je toch ook graag aan jouw klant? Dat hoef je niet alleen te doen. Sámen werken we aan de maximale klanttevredenheid en de optimale efficiency die er te behalen is binnen Service Management.”

Vrijheid in professionaliteit

Wij zijn onafhankelijk en objectief

“Wij begeleiden je naar de oplossing. Vanuit onze onafhankelijkheid en ons hoge kennisniveau sparren wij samen over de inzet van de best passende Service Management tool die er in de markt voor jou is. Met ‘Joost in huis’ heb je een multidisciplinair en getalenteerd team dat je adviseert over processen, de tool implementeert en optimaliseert.”

Plezier in ontwikkeling

We werken met plezier aan de verbetering van jouw dienstverlening

“Wij zijn gretig en altijd geïnteresseerd in ontwikkeling. We gaan geen uitdaging uit de weg en hebben plezier in het vinden van de beste oplossing in jouw IT-vraagstukken.”

© 2023 - 2024 Joost-IT | Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp & De Goudse Wolf

© 2023 - 2024 Joost-IT
Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp
& De Goudse Wolf