Freshworks

Freshworks is een toonaangevende leverancier van moderne SaaS-oplossingen die meerdere, complexe bedrijfsproblemen oplossen voor bedrijven van elke omvang. Bedrijven uit meer dan 120 landen over de hele wereld gebruiken de producten van Freshworks om hun klanten en medewerkers elke dag opnieuw te verrassen.

Freshservice

Zorg voor aangename ervaringen, vergroot de efficiëntie en realiseer een hogere ROI met Freshservice. Freshservice is een gebruiksvriendelijke, intuïtieve en betaalbare IT-servicedesksoftware. Deze op ITIL-gebaseerde servicedesksoftware heeft alles wat je nodig hebt voor proactief IT-Service Management.

Een uniforme oplossing voor Service Management

Met Freshservice centraliseer je je IT-diensten. Het platform omvat een uitgebreide reeks functies, waaronder Incident Management, SLA Management, Knowledge Management, Service Catalogus, Self-service Portal en meer. Bovendien biedt Freshservice rapportages en analyses om inzicht te krijgen in je IT-prestaties en om waar nodig verbeteringen aan te brengen.

Eén van de voordelen van Freshservice is dat het schaalbaar is en meegroeit met je bedrijf. Of je nu een kleine onderneming bent of een grote multinational, Freshservice past zich aan naar je behoefte en kan integreren met andere bedrijfsapplicaties. Zo hou je de controle over jouw IT-diensten en heb je de flexibiliteit om veranderingen aan te brengen naarmate je bedrijf groeit. 

Met Freshservice ben je verzekerd van een snelle en effectieve service. Klanten vinden gemakkelijk antwoorden op hun vragen wat resulteert in een hogere klanttevredenheid en klantervaring. 

 

 

Wat is Freshservice?
 
Onze Freshservice diensten

Als partner van Freshworks kunnen we klanten uitstekend begeleiden bij een selectietraject, implementatie of beheervraagstuk.

Zo werkt Freshservice

Vraag een demo aan!

Wil je weten of Joost-IT iets voor jouw organisatie kan betekenen?

These pages might also be of interest to you

© 2023 - 2024 Joost-IT | Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp & De Goudse Wolf

© 2023 - 2024 Joost-IT
Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp
& De Goudse Wolf