Eenvoudig en naadloos verbonden

Organisaties maken steeds meer gebruik van externe leveranciers die essentiële bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie ondersteunen. De vraag naar stevige regie op leveranciers wordt dan ook steeds groter. De uitdaging ligt onder andere in het integreren van een leverancier in de leveringsketen van de dienst. Vaak maakt de leverancier gebruik van haar eigen Service Management tool, waardoor de betreffende dienstverlening een ‘black-box’ is voor jouw organisatie. Ons integratieplatform ‘Connected’ biedt hiervoor een oplossing. 

Connect Services

Connected is ontworpen om integraties tussen alle ITSM/ESM-tools op de markt te realiseren en te beheren. Door een integratie te realiseren tussen de verschillende tools van jouw leverancier en jouw eigen tool, krijg je meer grip op het proces.

Tickets worden real-time bijgewerkt en beide organisaties hebben de actuele status. Informatie verdwijnt niet meer in e-mails en wordt niet meer op verschillende plekken bijgehouden. Zo heb je de volledige controle. Efficiënt en effectief.

Integratievoorbeelden

 

  We helpen je graag

  Wil je weten welke tool integraties we voor jouw organisatie kunnen inrichten? 

  Eenvoudig en naadloos verbonden

  Organisaties maken steeds meer gebruik van externe leveranciers die essentiële bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie ondersteunen. De vraag naar stevige regie op leveranciers wordt dan ook steeds groter. De uitdaging ligt onder andere in het integreren van een leverancier in de leveringsketen van de dienst. Vaak maakt de leverancier gebruik van haar eigen Service Management tool, waardoor de betreffende dienstverlening een ‘black-box’ is voor uw organisatie. Ons integratieplatform ‘Connected’ biedt hiervoor een oplossing.

  Connect Services

  Connected is ontworpen om integraties tussen alle ITSM/ESM-tools op de markt te realiseren en te beheren. Door een integratie te realiseren tussen de verschillende tools van jouw leverancier en jouw eigen tool, krijg je meer grip op het proces. Tickets worden real-time bijgewerkt en beide organisaties hebben de actuele status. Informatie verdwijnt niet meer in e-mails en wordt niet meer op verschillende plekken bijgehouden. Zo heb je de volledige controle. Efficiënt en effectief.

  Integratievoorbeelden

  We helpen je graag

  Wil je weten welke tool integraties we voor jouw organisatie kunnen inrichten? Neem contact met ons op!

  Of lees meer via onderstaande pagina's 

  Ik wil een integratie tussen twee of meerdere applicaties.

  Uitwisseling van gegevens tussen applicaties vindt nu best omslachtig of helemaal niet plaats. Ons integratieplatform ‘Connected’ biedt hiervoor een oplossing.

  Beheer

  Met ons voor het volledig beheer of als troubleshooter met kennis van zaken. Zo ben je zeker van een goed functionerende IT-omgeving en heb je de ruimte om te ondernemen.

  Ik zoek ondersteuning

  Herken je dit? Jouw Service Management tool is jaren terug ingericht. Je bent op het punt gekomen dat deze inrichting niet meer voldoet naar aanleiding van de recente groei van jouw organisatie. Je wilt deze optimaliseren, maar je hebt geen functioneel beheerder die daar invulling aan kan geven.

  © 2023 - 2024 Joost-IT | Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp & De Goudse Wolf

  © 2023 - 2024 Joost-IT
  Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp
  & De Goudse Wolf