We zoeken een TOPdesk Tooling Consultant! 

Ben jij onze nieuwe Iris?

Iris is één van onze mensen waar we trots op zijn. Als TOPdesk Tooling Consultant werkt zij voor verschillende klanten. Daar helpt zij hen de functionele vragen te vertalen naar oplossingen in de ITSM-tool. Daarnaast speelt Iris een belangrijke rol in de ontwikkeling van Joost-IT. Ze geeft input bij de ontwikkeling van nieuwe producten en is zelfstandig en ondernemend. Weet dat klanten graag oplossingen horen en geen problemen. Daar helpt ze dan ook bij. Naar volle tevredenheid van onze klanten.

De functie (32 - 40 uur)

Als TOPdesk Tooling Consultant zit je bij onze klanten om vraagstukken te analyseren en te bespreken.Communicatie en analytische vaardigheden zijn daarbij cruciaal. Daarnaast verwachten we dat je ondernemend en flexibel bent. De opdrachten die we doen vragen veel kennis van proces modellen zoals ITIL en de werkwijze Agile. Daarnaast is een gedegen kennis van ITSM-tooling een vereiste.

Wat bieden we?

Een bruto maandsalaris tussen de €2.500 en €5.500 afhankelijk van jouw ervaring en kennis. We vinden dat een eerlijke vergoeding niet alleen bestaat uit salaris. Zo hebben we voor iedere medewerker een ruim opleidingsbudget en een mobiliteitsvergoeding. Laptop en mobiele telefoon behoren tot jouw standaard uitrusting. We vergoeden de inrichting van een thuiswerkplek. We vergoeden voor een deel bedrijfsfitness en voor 75% jouw pensioenpremie.

Wie zijn wij?

We zijn een onafhankelijke Service Management partner en ondersteunen organisaties om optimaal te presteren.

Onze missie is daarbij: Blije mensen!

We geloven dat mensen die met passie en plezier hun werk uitvoeren cruciaal zijn voor het succes van een organisatie. Efficiënt ingerichte processen en optimaal ingerichte ITSM/ESM-tooling waarbij zo veel als mogelijk standaard processen en repeterende werkzaamheden zijn geautomatiseerd, dragen bij aan dat werkgeluk. Joost-IT ondersteunt organisaties om optimaal te presteren en zet daarmee een nieuwe norm in de wereld van Service Management.

Wat voor jou?

Herken jij jezelf in dit profiel? Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Vind je het leuk een bijdrage te leveren aan de groei van Joost-IT? We breiden ons team graag uit! Neem contact op of kom langs voor een kop koffie! We zijn gehuisvest in een gaaf kantoor in Zoetermeer.

 

Terug naar alle vacatures

 

© 2023 - 2024 Joost-IT | Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp & De Goudse Wolf

© 2023 - 2024 Joost-IT
Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp
& De Goudse Wolf