We zoeken een ITSM Lead Implementatie Consultant!

Ben jij onze nieuwe Arno?

Als ITSM Implementatie Lead Consultant is hij verantwoordelijk voor de implementatie van ITSM-tooling bij onze klanten. Hij vertaalt wensen van klanten naar oplossingen in de tool en voert configuraties uit. Daarnaast helpt Arno met het verder professionaliseren van de business-unit binnen Joost-IT. Arno is ondernemend, secuur en analytisch sterk. Weet dat klanten graag oplossingen horen in plaats van problemen. Daar helpt hij dan ook bij.

De functie (32 - 40 uur)

Als ITSM lead implementatie consultant zit je veel bij onze klanten. Je bent het aanspreekpunt voor de inhoudelijke aspecten van de implementatie van een ITSM-tool. Communicatie en analytische vaardigheden zijn belangrijke skills die jij bezit. Voor de implementaties die wij doen wordt gedegen kennis gevraagd van procesmethodieken zoals ITIL en Agile. Kennis van een ITSM-tool is daarnaast van groot belang. Het combineren van deze kennis en het toepassen hiervan op oplossingen voor de klant zijn cruciaal.

Wat bieden we?

Een bruto maandsalaris tussen de €2.500 en €5.500 afhankelijk van jouw ervaring en kennis. We vinden dat een eerlijke vergoeding niet alleen bestaat uit salaris. Zo hebben we voor iedere medewerker een ruim opleidingsbudget en een mobiliteitsvergoeding. Laptop en mobiele telefoon behoren tot jouw standaard uitrusting. We vergoeden de inrichting van een thuiswerkplek. We vergoeden voor een deel bedrijfsfitness en voor 75% jouw pensioenpremie.

Wie zijn wij?

We zijn een onafhankelijke Service Management partner en ondersteunen organisaties om optimaal te presteren.

Onze missie is daarbij: Blije mensen!

We geloven dat mensen die met passie en plezier hun werk uitvoeren cruciaal zijn voor het succes van een organisatie. Efficiënt ingerichte processen en optimaal ingerichte ITSM/ESM-tooling waarbij zo veel als mogelijk standaard processen en repeterende werkzaamheden zijn geautomatiseerd, dragen bij aan dat werkgeluk. Joost-IT ondersteunt organisaties om optimaal te presteren en zet daarmee een nieuwe norm in de wereld van Service Management.

Wat voor jou?

Herken jij jezelf in dit profiel? Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Vind je het leuk een bijdrage te leveren aan de groei van Joost-IT?
Neem contact op of kom langs voor een kop koffie! We zijn gehuisvest in een gaaf kantoor in Zoetermeer.

Terug naar alle vacatures

 

© 2023 - 2024 Joost-IT | Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp & De Goudse Wolf

© 2023 - 2024 Joost-IT
Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp
& De Goudse Wolf