We zoeken een ITSM Engineer! 

Ben jij onze nieuwe Erik?

Erik is een van onze mensen waar we supertrots op zijn. Als ITSM Engineer werkt hij voor veel verschillende klanten. Hij helpt hen de ITSM-tool verder te configureren, upgraden of implementeren. Daarnaast speelt Erik een belangrijke rol in de ontwikkeling van Joost-IT. Hij geeft input bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Hij is zelfstandig en ondernemend. Weet dat klanten graag oplossingen horen en geen problemen. Daar helpt hij ze dan ook bij. Naar volle tevredenheid. Ook die van Erik.

De functie (32 - 40 uur)

Als ITSM Engineer zit je veel bij onze klanten om vraagstukken te analyseren en te bespreken. Communicatie en analytische vaardigheden zijn daarbij cruciaal. Daarnaast verwachten we dat je ondernemend en flexibel bent. De tools die we beheren en configureren vragen veelal technische kennis van JavaScript, CSS en SQL. We werken in Agile en ITIL omgevingen, waardoor kennis van deze werkwijzen van belang is.

Wat bieden we?

Een bruto maandsalaris tussen de €2.500 en €5.500 afhankelijk van jouw ervaring en kennis. We vinden dat een eerlijke vergoeding niet alleen bestaat uit salaris. Zo hebben we voor iedere medewerker een ruim opleidingsbudget en een mobiliteitsvergoeding. Laptop en mobiele telefoon behoren tot jouw standaard uitrusting. We vergoeden de inrichting van een thuiswerkplek. We vergoeden voor een deel bedrijfsfitness en voor 75% jouw pensioenpremie.

Wie zijn wij?

We zijn een onafhankelijke Service Management partner en ondersteunen organisaties om optimaal te presteren.

Onze missie is daarbij: Blije mensen!

We geloven dat mensen die met passie en plezier hun werk uitvoeren cruciaal zijn voor het succes van een organisatie. Efficiënt ingerichte processen en optimaal ingerichte ITSM/ESM-tooling waarbij zo veel als mogelijk standaard processen en repeterende werkzaamheden zijn geautomatiseerd, dragen bij aan dat werkgeluk. Joost-IT ondersteunt organisaties om optimaal te presteren en zet daarmee een nieuwe norm in de wereld van Service Management.

Wat voor jou?

Herken jij jezelf in dit profiel? Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Vind je het leuk een bijdrage te leveren aan de groei van Joost-IT? Neem contact op of kom langs voor een kop koffie! We zijn gehuisvest in een gaaf kantoor in Zoetermeer.

 

Terug naar alle vacatures

© 2023 - 2024 Joost-IT | Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp & De Goudse Wolf

© 2023 - 2024 Joost-IT
Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp
& De Goudse Wolf