We zoeken een Integratie specialist! 

Ben jij onze nieuwe Wesley?

Wesley is één van onze integratie experts waar we trots op zijn. Als integratie expert is hij verantwoordelijk voor de integraties van diverse ITSM-tools die worden gebruikt bij onze klanten. Hij analyseert integratie wensen en vertaalt deze naar technische oplossingen. Wesley bouwt de integraties en onderhoudt deze. Zo zorgt hij ervoor dat de systemen van de klanten naadloos met elkaar integreren. Hij weet dat klanten graag oplossingen horen in plaats van problemen. Daar helpt hij ze dan ook bij.

De functie (32 - 40 uur)

Als Integratie specialist ben je de expert op het gebied van integraties inrichting onze klanten. Je achterhaalt de functionele en technische wensen met betrekking tot een integratie en vertaalt deze naar technische oplossingen die je zelf implementeert. Ervaring met API, SOAP, REST, JSON en XML is belangrijk in deze functie. Je snapt de principes van deze technologieën en kan ze toepassen. Kennis van ITSM-tooling is een pré maar niet noodzakelijk.

Wat bieden we?

Een bruto maandsalaris tussen de €2.500 en €5.500 afhankelijk van jouw ervaring en kennis. We vinden dat een eerlijke vergoeding niet alleen bestaat uit salaris. Zo hebben we voor iedere medewerker een ruim opleidingsbudget en een mobiliteitsvergoeding. Laptop en mobiele telefoon behoren tot jouw standaard uitrusting. We vergoeden de inrichting van een thuiswerkplek. We vergoeden voor een deel bedrijfsfitness en voor 75% jouw pensioenpremie.

Wie zijn wij?

We zijn een onafhankelijke Service Management partner en ondersteunen organisaties om optimaal te presteren.

Onze missie is daarbij: Blije mensen!

We geloven dat mensen die met passie en plezier hun werk uitvoeren cruciaal zijn voor het succes van een organisatie. Efficiënt ingerichte processen en optimaal ingerichte ITSM/ESM-tooling waarbij zo veel als mogelijk standaard processen en repeterende werkzaamheden zijn geautomatiseerd, dragen bij aan dat werkgeluk. Joost-IT ondersteunt organisaties om optimaal te presteren en zet daarmee een nieuwe norm in de wereld van Service Management.

Wat voor jou?

Herken jij jezelf in dit profiel? Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Vind je het leuk een bijdrage te leveren aan de groei van Joost-IT? Kom dan eens langs voor een kop koffie! We zijn gehuisvest in een gaaf kantoor in Zoetermeer.

 

Terug naar alle vacatures

© 2023 - 2024 Joost-IT | Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp & De Goudse Wolf

© 2023 - 2024 Joost-IT
Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp
& De Goudse Wolf