Nieuws

Het laatste nieuws van Joost-IT. 

We zijn een World-class Workplace 2023 - 2024!

Joost-IT heeft het World-Class Workplace label behaald! Dit label wordt door onze feedbackpartner Effectory alleen toegekend
aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap. Het label draagt bij aan het verbeteren van onze werkplek, werving en selectie én ondersteunt onze missie! 

"Onze missie is Blije Mensen. Dat betreft uiteraard onze klanten, die we elke dag ondersteunen in het verbeteren van hun dienstverlening. Maar het betreft minstens in dezelfde mate onszelf. We realiseren ons heel goed; Joost-IT kan haar klanten alleen goed bedienen als we zelf goed in ons vel zitten en elke ochtend met plezier richting ons werk gaan. Dat gaat niet vanzelf; we werken er hard aan om dat dagelijks te realiseren. Het raakt nagenoeg alle facetten; een fijne thuissituatie, goede gezondheid, positieve energie, mooie uitdagingen, eenvoudigweg lol hebben, gewaardeerd worden, betrokkenheid.. en zo kan ik wel even doorgaan. Het is fijn dat we onszelf een World-class Workplace mogen noemen. Het bevestigt dat we op de goede weg zijn. Tegelijk realiseren we ons; het is nooit af. We blijven hierin continu investeren!", aldus CEO Marco de Zoete.

Over World-class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop. Organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

© 2023 - 2024 Joost-IT | Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp & De Goudse Wolf

© 2023 - 2024 Joost-IT
Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp
& De Goudse Wolf