Nieuws

Het laatste nieuws van Joost-IT. 

onITnow: de nieuwe norm in Service Management!

Den Haag, 10 september 2023  

Service Management neemt nieuwe vormen aan. InfraVision, Joost-IT en Mproof bundelen hun krachten en gaan verder onder de naam onITnow! Door het samenbrengen van de verschillende expertises op het gebied van IT-consultancy, IT-service management oplossingen en -integraties, zal onITnow een unieke positie in de markt innemen. Vanuit de gedachte ‘Van Best alone, naar Better together’ wordt een sterke en geïntegreerde dienstverlener gecreëerd, die in staat is om een scala aan geavanceerde IT-diensten en -oplossingen te leveren. Of zoals op de website staat: Your wish? Consider it done, we are on it now!  

“Onderzoek toont aan dat alleen al in Nederland, België en Duitsland 4 op de 10 organisaties overwegen hun Service Management tool binnen nu en 6 maanden te vervangen. Daarnaast zien we dat veel organisaties moeite hebben hun bestaande Service Management tooling en processen op de juiste manier te optimaliseren en in te zetten. “Onze expertise en onafhankelijke positie in deze markt hebben een enorme toegevoegde waarde voor dergelijke organisaties” aldus Marco de Zoete.

“Tijd is de meest waardevolle asset die organisaties beschikbaar hebben”, vervolgt Derk van Wijk. “Naast kwaliteit is snelheid van implementatie van tooling nadrukkelijk een succesfactor. Door de synergie in onze dienstverlening en expertise kunnen we nog efficiënter inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten. Samen zijn we nog beter in staat om innovatieve oplossingen te bieden én zijn we de meest solide partner voor onze klanten.”

Gerben van Kesteren vult aan: “Binnen ons vakgebied is deze krachtenbundeling uniek. We creëren een organisatie die in staat is een volledig geïntegreerd IT-portfolio aan te bieden dat voldoet aan de behoeften van onze klanten op het gebied van Service Management consultancy en -tooling”. “We ondersteunen onze klanten optimaal in hun streven om de kwaliteit van hun dienstverlening continu te verbeteren”, zegt Stephen Ley. “Uiteindelijk is dat waar het om gaat. "

De samenvoeging van InfraVision, Joost-IT en Mproof zal effectief zijn vanaf 1 oktober 2023. Het nieuwe bedrijf onITnow blijft opereren vanuit de huidige kantoren in Zoetermeer, Den Haag en Gorinchem en zal zich richten op het versterken van de positie als marktleider in de IT-sector.

Meer informatie: onITnow – De nieuwe norm in IT servicemanagement

© 2023 - 2024 Joost-IT | Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp & De Goudse Wolf

© 2023 - 2024 Joost-IT
Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp
& De Goudse Wolf