Nieuws

Het laatste nieuws van Joost-IT. 

Nieuwe samenwerking met AspisID

Service organisaties hebben een groeiende uitdaging in het managen van hun end-to-end processen en het sneller en efficiënter leveren van kwalitatieve diensten aan de eindgebruiker. Als Joost-IT richten wij ons op drie belangrijke aspecten: mensen, processen en tooling om de waarde van de geleverde diensten te verhogen.

Wij geloven dat mensen die hun werk met passie en plezier uitvoeren cruciaal zijn voor het succes van een organisatie. Efficiënte processen en optimaal geïmplementeerde ESM-tooling met zoveel mogelijk standaardprocessen en geautomatiseerd repeterend werk, dragen bij aan dat werkgeluk. Joost-IT ondersteunt organisaties om optimaal te presteren en zet daarmee een nieuwe standaard in de wereld van Service Management.

Samen met onze gewaardeerde technologiepartners, de toonaangevende leveranciers in de ESM-markt, helpen wij organisaties in hun reis naar efficiëntere en waardevollere dienstverlening. Deze technologiepartners staan bekend om hun innovatie, marktleiderschap en kennis van Service Management. Onze tools zijn:

De strategische samenwerking met ApisID helpt Joost-IT bij het voldoen aan de groeiende vraag naar resources. De inzet van hoogopgeleide en enthousiaste medewerkers uit Griekenland waarborgt de continuïteit en kwaliteit die wij aan onze klanten leveren. Tijdens een intensieve training op de eerste ESM Tech Hub in Europa worden de consultants voorbereid op het uitvoeren van werkzaamheden in beheer en projecten.

Meer weten?

 

© 2023 - 2024 Joost-IT | Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp & De Goudse Wolf

© 2023 - 2024 Joost-IT
Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp
& De Goudse Wolf