Nieuws

Het laatste nieuws van Joost-IT. 

Freshworks en Joost-IT bundelen krachten

We verstevigen onze onafhankelijke positie in de wereld van Service Management met een nieuw partnership. Joost-IT is vanaf nu trotse partner van Freshworks!Freshworks ontwikkelt gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware, speciaal ontworpen voor IT, klantenservice, sales- en marketingteams. Het geeft de eindgebruiker de mogelijkheid om organisaties optimaal te ondersteunen. De producten van Freshworks zijn snel en gemakkelijk in gebruik, betaalbaar en hebben een hoge gebruiksvriendelijkheid. 

“Onze onafhankelijkheid op het gebied van ITSM / ESM wordt door onze klanten als belangrijk onderscheidend vermogen gezien” vertelt Fred Kouwenberg, commercieel directeur Joost-IT. “Freshworks groeit enorm snel en heeft een mooi portfolio aan producten, steeds vaker kwamen we elkaar tegen in de huidige competitieve markt. In gevoerde gesprekken was er snel een klik, onze organisaties zijn beiden ambitieus, snelgroeiend en zetten de klant centraal."

"Met onze ruime kennis en ervaring van ITSM- en ESM-software kunnen we klanten uitstekend begeleiden bij een selectietraject, implementatie of beheervraagstuk.”

© 2023 - 2024 Joost-IT | Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp & De Goudse Wolf

© 2023 - 2024 Joost-IT
Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp
& De Goudse Wolf