Nieuws

Het laatste nieuws van Joost-IT. 

Op bezoek bij TOPdesk on Tour in De Kuip: AI intergratie en Automatiseren

Afgelopen dinsdag was het zo ver, na 20 jaar bij TOPdesk gewerkt te hebben nu eens als bezoeker naar TOPdesk on Tour en waar anders dan de Kuip (als je toch mag kiezen).

Na de koffie, de rondleiding van De Kuip, het Feijenoord museum en heel veel “hoi lang niet gezien hoe is het met je?” begon de  geprogrammeerde content.

Voordat de keynote begon kwam de CEO nog even wat oude werknemers op de foto zetten voordat het echte werk begon. Ook deze keynote stond natuurlijk in het teken van AI, altijd dapper om te beginnen met een live demo van de chat GPT integratie op een iets wat dubieuze wifi maar 1 hotspot verder kon de zaal genieten van een aantal eenvoudig te realiseren AI integraties.

In de eerste breakout werd het publiek meegenomen in hoe je met Asset management in TOPdesk meer automatiseringen mogelijkheden hebt dan binnen het configuratiebeheer. Het voorbeeld formulier om even wat spelers aan te leveren om volgend jaar niet alleen boven Abcoude-noord te eindigen maar ook landskampioen te worden paste in de toon van de dag.

Na de lunch  was het tijd voor “slimmer werken automatiseren met TOPdesk”  en “AI integratie met TOPdesk” Voor beide sessies was de bottomline, wil je het maximale uit TOPdesk halen? Begin met oefenen van de action sequences, waar je vroeger op basis van 1 trigger een automatische actie kon laten uitvoeren kan je dat nu met een hele reeks aan acties doen die van elkaar afhankelijk zijn en data gebruiken die je zelf ophaalt.

Mocht je als TOPdesk klant geen tijd hebben om naar 1 van de TOPdesk on Tour dagen te gaan stel jezelf dan de volgende vragen.

  • Wat wil ik met AI?
  • Ben ik tevreden met mijn integraties?
  • Weet ik wat je wel en wat je niet met Action Sequences kan oplossen? 

Peter van Velzen 

 

© 2023 - 2024 Joost-IT | Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp & De Goudse Wolf

© 2023 - 2024 Joost-IT
Ontwerp & realisatie Matthja Grafisch Ontwerp
& De Goudse Wolf